Winacties
comments 5

Winactie! T-time theeset

winactie

Het opbergen en presenteren van thee kan op allerlei verschillende manieren waarvan de theedoos de bekendste is. Toch zie je ook steeds meer losse blikken voorbij komen. Met het losse blikken concept is Rosti Mepal verder mee aan de slag gegaan en daar is de T-time theeset uitgekomen.

Deze theeset bestaat uit 4 losse doosjes, 2 hoge en 2 lage, gemaakt van acryl. Om ervoor te zorgen dat je alle 4 de doosjes tegelijkertijd mee kunt nemen, komt de T-time theeset met een handig dienblad. Hier passen de 4 bewaardoosjes exact op. Om de set helemaal compleet te maken zitten er nog 6 lepeltjes en 4 theezak schaaltjes bij.

T-time theesetDit is hem dan, de T-time theeset. Zoals jullie zien passen de doosjes precies op het dienblad. Ook zijn de opbergdoosjes mooi afgewerkt en geven de golvende lijnen de set een lekker modern karakter mee. Je kunt deze theeset gebruiken om theezakjes te presenteren waarbij er nog ruimte is voor eventueel suikerklontjes of melk cupjes in het hoge bakje.

Toch is deze theeset ook geschikt voor de losse thee liefhebber. Vervang de theezakjes voor losse thee en vul het lege bakje met T-sacs.

T-time theesetOp deze manier kan iedereen zijn eigen t-sac vullen met de gewenste hoeveelheid thee. Zo wordt het een nog persoonlijker geniet momentje. Je kunt zelfs nog extra losse bakjes bestellen om zo de set uit te breiden. Dit leuke theesetje zal ook zeker niet verkeerd staan op het werk.

En het leuke is dat ik deze T-time theeset mag gaan weggeven! Het is net als op de foto’s een wit/lime variant.

Wil jij kans maken op deze T-time theeset?

Zo doe je mee:

1. Like LoveForTea op Facebook

2. Like deze post

3. Laat een reactie achter met waarom jij graag deze T-time theeset wilt winnen

T-time bakje

Neem ook eens een kijkje op de webshop van Rosti Mepal. Naast deze leuke theeset hebben ze ook een uitgebreide servies collectie, keukenhulpjes en bewaar mogelijkheden.

5 Comments

  1. Pingback: Tea Moments Februari 1 | LoveForTea

  2. Anita H. says

    Ik wil deze prijs winnen omdat ik er prijs op stel om thee (en toebehoren) op een leuke manier te presenteren aan bezoek. En ja, dat kan natuurlijk met deze leuke set.

  3. Henderica says

    Toffe winactie! Ik heb nog niet een theeset, of iets soortgelijks en vind dat rosti mepal altijd fijne producten heeft. Daarom wil ik deze set graag winnen (de limekleur past ook precies bij de kleuren van de rest van mijn keukenartikelen zwart/wit/lime :P).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *