Feestdagen, Theecadeaus
comment 1

Valentijnsdag inspiratie

theeboeket

Ja het is weer bijna zover. De dag van de liefde! Slaat de stress al toe, omdat je nog steeds geen idee hebt wat je dit jaar weer moet geven? Haal diep adem, want ik heb vandaag een paar leuke ideetjes voor de theeliefhebbers in jouw leven.

Vorig jaar gaf ik ook al een aantal valentijnscadeau-ideeën. Zo kun je een leuke high tea organiseren voor vriendinnen, een persoonlijke thee samenstellen voor je moeder of iedereen een theezakje geven met een gepersonaliseerd labeltje.

Dit jaar ga ik de bos bloemen en het valentijnskaartje een thee twist geven. De twee cadeautjes die vaak over de toonbank gaan om een geliefde mee te verrassen.

Het theeboeket

Ondanks dat je, vind ik, nooit genoeg bloemen in huis kunt hebben is het voor valentijnsdag leuk om eens een speciaal boeketje te geven. Geen bloemen dit keer, maar een boeket vol lekker geurende thee. Vaak bestaat zo’n theeboeket uit theezakjes of kleine zakjes losse thee, een thee-ei en soms zelfs nog met iets lekkers erbij. Het internet staat vol met leuke boeketjes, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf maken.

theeboeketbron

Verstuur een theekaartje

Nog een leuk idee waarbij je uit een zelfgemaakte variant of door een ander gemaakte variant kunt kiezen. Theeduif maakt namelijk super leuke valentijnskaarten waarbij je zelf een zakje thee kunt uitzoeken die met de kaart wordt meegestuurd. Alle kaarten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor een stuk specialer dan de standaard kaarten uit de winkel.

theeduifbron

Alvast fijne valentijnsdag!

1 Comment

  1. Pingback: Cadeautip: Theeset | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *