Inspiratie
Leave a comment

Thee decoratie voor in de tuin

thee in de tuin

Thee drinken is heerlijk en met dit mooie weer zit ik liever buiten dan binnen. Om de tuin gezellig te maken kun je natuurlijk mooie bloemen en planten planten, maar wat leuke accessoires kunnen ook geen kwaad. Als echte theeliefhebber ben ik op Pinterest aan het rondneuzen gegaan en wat leuke inspiratie opgedaan.

thee deco tuinEen super leuk water idee. Heerlijk rustgevend en zeker niet al te opvallend.

thee deco tuinAls je het toch iets subtieler wilt houden zijn deze ‘zwevende kopjes’ een leuk idee. Je kunt er nog een plantje inzetten of als vogelbadje gebruiken. In de winter zou het ook een leuk voederschaaltje zijn.

thee deco tuinDit is ook een leuk en neutraal voorbeeld voor een waterbadje of voederschaaltje. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat het in een rustige tuin past, maar toch zal het opvallen.

Mocht je geen tuin hebben, maar toch wat groen in huis willen halen. Of vind je deze thee objecten net iets te dan zijn de volgende twee voorbeelden misschien een leuk idee.

thee terrariumDe kleurige plantjes zorgen voor een interessant geheel. Weinig onderhoud, maar brengt zeker sfeer in huis.

thee terrariumEn deze is heerlijk rustgevend. Door de aparte theepot is het toch een blikvanger.

Zelf vind ik de terrariums een erg leuk idee. Weer een keer iets anders dan een schaal met daarop wat plantjes.

Afbeelding 1  |  2  |  3  |  4  |  5

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *