Theemerken
Leave a comment

Teastreet – Tea is getting hotter

tea tag

Begin deze maand kreeg ik een leuk emailtje in mijn maibox. Er is namelijk weer een nieuwe thee webshop online! Teastreet.nl biedt een ruime selectie aan thee en leuke accessoires. En met hun slogan ‘Tea is getting hotter’ laten ze zien dat thee echt wel van deze tijd is.

Teastreet

Teastreet is in 2013 opgericht door Eva & Barbara vanuit de overtuiging dat er nog veel te ontdekken is op het gebied van thee. Dat er veel te ontdekken is laten ze zien door een assortiment van ruim 125 theevarianten. Al die keuze, maakt het lastig om een goede thee uit te zoeken. Ook hier is aan gedacht. Tijdens het zoeken naar jouw favoriete nieuwe thee kun je inzoomen op de smaken, moods & moments of je gaat voor een speciale thee. Zo vind je die thee voor elk moment van de dag.

En als een echte homemade ice tea lover vind ik hun ice tea collectie geweldig! Niet alleen hebben ze een ruime keuze aan icetea specials, maar ook genoeg keuze als het gaat om accessoires. Mocht je dus opzoek zijn naar een speciale ice tea kan dan moet je zeker even een kijkje nemen op de website. Ook verkopen ze de geweldige BrewT Teamaker. Sinds deze theemaker een keer voorbij kwam in een leuk koffie en thee tentje ben ik om. Super handig om thee mee te zetten.

De website ziet er erg goed uit en navigeren gaat erg gemakkelijk. Door de website erg rustig te houden en alleen kleur te gebruiken voor de 8 theesoorten ligt de aandacht echt op de thee.

De thee heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar ik zal hier zeker een keer een bestelling plaatsen. Mocht je dus nog op zoek zijn naar nieuwe thee neem dan zeker even een kijkje bij Teastreet.

En natuurlijk kan een kleine wishlist niet ontbreken.

Tea brewer

Dit is zo’n geweldige ice tea kan. Ik vind het fijn dat je er nog fruit aan kunt toevoegen om je thee net dan extraatje te geven. € 30,-

Theepot

I love deze theepot! Geweldige kleur en mooi design. Ook erg fijn is het filter, waardoor je geen thee ei of Tsac filter hoeft te gebruiken. € 29,50

Soothing lemon

Soothing lemon witte thee blend. Wisten jullie al dat ik van citroen houd :p € 2,75 – 20 gram

Summer loveSummer Love groene thee blend. Een zoete en frisse thee waar ook ice tea van gemaakt kan worden. € 3,75 – 50 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *