Tea Moments
comments 2

Tea Moments: Januari 2017

Hét moment is daar! Het eerste Tea Moments-artikel van 2017! Kijk je mee naar een paar van mijn theemomenten van deze eerste maand van het jaar?

Maar voordat we het nieuwe jaar induiken, nog even een korte terugblik. Vandaag mag het nog. Natuurlijk is het een thee-terugblik, namelijk op de negen favoriete foto’s volgens iedereen die TeaMagazine op Instagram volgt. Erg leuk om te zien!

tea Moments 2016

Dan is het nu tijd om naar 2017 te kijken. Zo schreef ik een review over de drie theeën van Celestial Seasoning die ik tijdens het Winter Spices-event had gekregen. Ook kwam er een mystery tea aan bod, namelijk een oolong uit Vietnam. Deze kreeg ik van mijn broertje en zijn vriendin na hun vakantie. Een Dianhong Gold wees mij erop dat ik toch echt wel vaker zwarte thee mag drinken. En januari sloot ik af met een pakketje van Dolce-Piccante. Drie heerlijke theeën waarvan die met appel de grootste verrassing voor mij was.

Naast de reviews dronk ik ook nog genoeg kopjes thee om genoeg vocht binnen te krijgen. Van zwarte thee naar groene thee en rooibos, alles kwam deze maand voorbij.

Mijn yogavoornemen is al behoorlijk gestrand, maar door die paar keer dat ik wel op de mat te vinden was, ben ik erachter gekomen dat thee prima smaakt zo op mijn yogamatje. Ik blijf positief over mijn yogavoornemen. Ik heb namelijk nog een heel jaar in het vooruitzicht, aldus het opgerolde kniepertje.

En mocht je na al die foto’s van kopjes thee van de afgelopen jaren denken, drinkt ze nou nooit eens iets anders dan thee? Dan hierbij het antwoord.

TeaMoments_januari_2017

Mmm…. chocolademelk met slagroom.

Hoe was jouw eerste theemaand van 2017?

2 Comments

 1. Liesah says

  Hey Kayleigh,

  Hoe gaat het met je yoga-voornemen? Ken je ‘Yoga with Adriene’ al op YouTube? Zo heb ik yoga leren kennen en ze is geweldig. Ze heeft een aantal 30-dagen challenges met lessen van 15-45 minuten. Ideaal dus!

  Veel succes nog!

  • teamagazine says

   Ik heb haar lang gevolgd, maar mijn yogamatje staat al maanden opgerold in een hoekje, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *