Thee, Zwarte thee
comments 2

Review: Magic Lychee

Magic Lychee

Onlangs kwam de shoplog van mijn Thee van de Markt bestelling online en vandaag is het tijd voor een review!

Webshop: Thee van de Markt

Naam: Magic Lychee

Thee soort: Zwarte thee

Vorm: Losse thee

De theebladeren: Duidelijk aanwezig met een mooie zwarte kleur

Toevoegingen: Zwarte thee met vruchten

Smaken: Ananas, appel, taigawortel, bamboebladeren, citroengras, aroma, pinkster-rozenbloesemblaadjes, zonnebloembloesemblaadjes, stukjes lychee

Eerste indruk: Wat komt er van deze thee een heerlijke geur af en dat begint al bij het openmaken van de verpakking. Naast de zwarte thee blaadjes zijn de overige ingrediënten ook goed te zien. Ik krijg bijna de neiging om een stukje (ananas misschien?) te proeven. De kleurcombinatie vind ik ook echt prachtig. Het donker zwart met o.a. het groene citroengras, de roze bloesemblaadjes en de gele zonnebloemblaadjes zorgen voor een prachtig geheel.

Review: Deze thee is mijn favoriet geweest van afgelopen week. De krachtige smaak van zwarte thee is mooi gecombineerd met de vruchten waardoor een interessante mix is ontstaan. De kick van zwarte thee is zeker nog aanwezig, maar door de vruchten en de bloesemblaadjes is deze tegelijkertijd ook heel zacht. De lychee is zeker terug te proeven.

Als je de zachte smaken meer naar boven wilt halen moet je de thee even wat verder laten afkoelen. Deze Magic Lychee is perfect voor wat later op de middag als een dipje om de hoek komt kijken.

Verpakking: Deze thee wordt geleverd in een mooi en stevig papierachtig zakje met een beschermlaag aan de binnenkant. Door een deel van deze verpakking is de thee te zien. Ook staan de ingrediënten en eventuele instructies op de verpakking.

Persoonlijk vind ik dit een hele mooie verpakking. Het rustige design geeft het idee mee dat er geen poespas aan deze thee is toegevoegd, het is puur natuur.

Waar te koop: Deze zwarte thee ‘Magic Lychee’ is te koop bij Thee van de Markt. In de verpakking zit circa 90 gram en kost €3,65.

2 Comments

  1. Pingback: Doei zwaar, hallo zacht | LoveForTea

  2. Pingback: Shoplog: Thee van de Markt bestelling | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *