Recepten
Leave a comment

Recept: Thee met een tik

thee met een tik

Thee drinken wordt vaak geassocieerd met bankhangen, warmte, rust en even geen gedoe aan je hoofd. Toch past thee ook prima bij een hele andere situatie. Gezelligheid, lachen, plezier, rumoer, muziek en alcohol. Alcohol? Ja, thee en alcohol gaan heel goed samen.
Als echte theeliefhebber moet je creatief zijn, maar ook tijdens feestjes is thee een prima drankje. Een drankje met een tik welteverstaan.

Op koffieTcacao kwam ik een recept voor een Teatini tegen. Een martini, maar dan met thee. Dit drankje kan niet anders dan een succes worden op jouw feestje.

Ingrediënten

  • 30 ml zwarte thee (groene thee kan ook)
  • 45 ml vodka
  • 15 ml citroensap
  • Citroenschijfje (optioneel)
  • Crushed ice

Hoe creëer je deze Teatini?

Doe alle ingrediënten in een cocktail shaker en mixen maar! Giet deze thee met een tik in een martini glas die je eventueel al voorzien hebt van een suikerrandje. Om het af te maken kun je nog een citroenschijfje toevoegen. Genieten maar!

Thee cocktail

Gaan jullie deze thee met een tik proberen of ken jij nog een lekker recept voor een cocktail met thee laat het mij weten via de reacties!

Afbeelding: theeliefhebbers

0 Comments

    • Hallo Jacques,
      Leuk om te lezen dat een koffie drinker ook van thee kan genieten. Ik beheer geen website over dieet recepten. Ben ik denk ik ook niet helemaal de juiste persoon voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *