Theemerken
Leave a comment

Ontdekt: Primula Tea

theebloem

Een  hele tijd geleden kwam er in een shoplog een doosje theebloemen voorbij die ik in Amerika gekocht had. Het is een doosje met 8 theebloemen van het merk Primula. En nu zag ik laatst dat het merk Primula mijn foto op Pinterest geliked had (al mijn artikelen zijn ook terug te vinden op hun eigen bord). Tijd om wat meer over dit merk te weten te komen vond ik zo.

Primula logo

Epoca International

Epoca is een familiebedrijf uit Amerika dat is opgezet in 1946. De focus lag die tijd nog op het verkopen van huishoudelijke producten. Rond 1995 is Primula opgezet om zo kwalitatieve espresso makers voor op het fornuis te verkopen. Thee was nog niet interessant, dit was pas 10 jaar later het geval. In 2005 werd namelijk begonnen met Primula Tea. Dit merk richt zich vooral op de heerlijke theebloemen en in 2007 groeide dit onderdeel van Epoca uit tot de grootste leverancier van theebloemen.

Als het om thee gaat is Primula Tea de expert op het gebied van theebloemen. Ze bieden dan ook een mooie collectie aan op hun website. Waar andere shops ervoor gekozen hebben om individuele theebloemen te verkopen biedt Primula Tea theebloem pakketjes aan. In deze pakketjes zitten 8 of 12 theebloemen en er zijn ook leuke cadeau opties: een mooie glazen theepot waar je de theebloemen goed in kunt zien uitkomen in combinatie met heerlijke thee.

Primula theebloemenIk kan zeggen dat de theebloemen echt heerlijk zijn. Ik heb zelf een pakket met 8 bloemen met groene thee als basis. Laatst heb ik nog genoten van een groene thee jasmijn bloem. Aanrader!

Naast heerlijke theebloemen hebben ze ook een grote collectie aan theepotten. Deze collectie gaat van glas naar ijzer naar modern, voor ieder wat wils dus! Hieronder een overzicht van de theepotten waar ik helemaal verliefd op ben.

Overzicht theepotten PrimulaEen ander leuk product is de Flavor it Pitch. Dit is een kan waar je drie verschillende elementen in kunt doen, namelijk: een koelelement, een infuse element en een theezeefje. Niet alleen kan deze kan gebruikt worden om zomers heerlijke smaakvolle ice tea’s te maken ook in deze tijd van het jaar is de Flavor it Pitch te gebruiken. De kan is namelijk hittebestendig.

Flavor it Pitcher PrimulaMocht je interesse gewekt zijn neem dan zeker even een kijkje op hun website. De prijzen zijn in dollars, omdat het een Amerikaans bedrijf is. Maar wees gerust, Primula levert wereldwijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *