Theemerken
Leave a comment

Lipton’s Be More Tea

Lipton Yellow Label

Lipton heeft sinds afgelopen maart een nieuwe campagne gestart genaamd; be more tea. Tijdens de Academy Awards ging de reclame spot in premiere met daarin, ja je leest het goed, de Muppets. Kermit de kikker wordt helemaal zen na een slokje Lipton.

Het doel van deze campagne is om mensen uit hun dagelijkse sleur te halen en elke dag te omarmen. Mensen moeten er aan herinnerd worden wat het leven ons allemaal te bieden heeft en dat we gaan genieten van wat we normaal niet doen/zien in ons dagelijks leven. En Lipton helpt hierbij.

Op dit moment is dit nog alleen een Amerikaanse campagne. Maar goed ook, want Kermit die tegen Miss Piggy zegt “You just have to be more tea” doet het niet voor mij. Misschien is het iets persoonlijke en rennen jullie meteen naar de winkel voor een pak Lipton en willen jullie niets liever dan een kop Lipton thee als je wilt ontspannen gedurende de dag.

Misschien dat de Amerikaanse consument het een geweldige commercial vind en ook graag de Tumblr pagina van deze campagne bezoekt om alle afbeeldingen te bekijken. Maar komt deze campagne ook deze kant op dan moet Lipton naar mijn idee nog best een vertaalslag maken om het hier te laten slagen. Wel leuk om te ondervinden dat Amerikaanse reclame toch niet helemaal mijn ding is.

Wat vinden jullie van deze campagne? Alleen leuk vanwege de Muppets of spreekt het je ook aan? Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *