Thee accessoires
Leave a comment

High Tea Time

high tea

Op de bank met een lekkere kop thee is heerlijk. Het is alleen nog gezelliger om samen te genieten. Om dat kopje thee een beetje op te spicen is een high tea de uitkomst. Lekkere hapjes, koekjes en natuurlijk scones. Verschillende smaken thee erbij en genieten maar.

Wat is high tea?
High tea is ontstaan rond 1840 in Engeland. De Engelse adel bedachten dit concept van een lichte maaltijd in de middag waarbij thee als drankje werd gekozen. Deze afternoon tea  sloeg erg aan en is vandaag de dag uitgegroeid tot een high tea met zoete en hartige recepten. Wie geniet er nou namelijk niet van lekkere koekjes, scones en andere zoetigheden gepresenteerd op een mooie etagere? Een pot thee erbij en genieten maar met vriendinnen of familie.

Je eigen high tea
Nu hoef je voor een high tea niet per se theehuizen op te zoeken. Er zijn genoeg boekjes waar je inspiratie uit op kunt doen voor een gezellige high tea thuis. Culinair genieten heeft zo’n high tea boekje vol heerlijke recepten. Zowel hartig als zoete recepten komen aan bod. Een mooi vormgegeven boekje met duidelijke instructies om van jou high tea een succes te maken.

High tea boekje

Culinair genieten – High tea boekje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *