Thee accessoires
Leave a comment

Een nieuwe accessoire voor de losse thee liefhebber

thee

Dat thee steeds populairder wordt weten we. Dit betekent ook dat er steeds meer thee gerelateerde items op de markt verschijnen. Ik vind het altijd super om rond te kijken en zien wat er allemaal te krijgen is. Vaak zijn het van die kleine hebbe-dingetjes. Toch zitten er nog geregeld dingen tussen die super handig zijn.

Ik schreef al eerder over een DIY om je eigen theezakje voor losse thee te maken, maar bij Bol.com hebben ze nu een speciaal theezakje te koop voor losse thee. Nu bestaan er natuurlijk al thee-eien, theefilters en t-sack filters, maar voor wie toch graag een theezakje gebruikt is dit de gadget.

theezakje voor losse thee

Credit: Bol.com

Via Bol.com is dit Leopold Vienna Theezakje te koop. Dit zakje is gemaakt van RVS en kan aan de onderkant geopend worden om zo de losse thee bladeren erin te doen. Deze heeft een afmeting van 4,5 x 1,2 x 6,5 cm (LxBxH) en is naast zwart ook in het groen verkrijgbaar. Handig aspect is dat dit theezakje gewoon in de vaatwasser kan.

Persoonlijk vind ik het een grappige gadget die leuk is om aan een theeliefhebber cadeau te doen in combinatie met een lekker theepakket. Het is namelijk weer eens iets anders dan een thee-ei of filterzakje.

De Leopold Vienna Theezakje is te koop op Bol.com voor € 7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *