Tea Moments
Leave a comment

Doei zwaar, hallo zacht

doei zwaar, hallo zacht

De winterjas kan weer in de kast en de eerste rokjesdag dit jaar is een feit. Oftewel, welkom voorjaar! Ik word altijd vrolijk van de zon, langere dagen, fluitende vogeltjes, bomen en planten die weer beginnen uit te lopen en groene en witte thee met zoete en fruitige karakters.

Zodra het warmer wordt en we vaker de zon zien zet ik het liefst zachte en lichte theeën. Geen zware zwarte thee met kruiden, maar een witte thee met fruit of bloemen. Ik heb dus ook mijn theekastje weer aangepast op het voorjaar.

Thee

Zie hier het resultaat. Ik kan niet wachten om weer te genieten van deze heerlijke theeën. Benieuwd wat er staat? Links in het witte bakje staat linksachter een blik Saïgon van Four Leaves. Daarnaast staat een sencha van Tea Forté. Links vooraan staat een heerlijk zakje White Wonder van de Teabar met daarnaast Magic Lychee van Thee van de Markt.

thee2

Voor dit witte bakje staan nog een Pi Lo Chun van Geels & Co (links) en citroengras van Thee van de Markt (rechts). Natuurlijk kan de rozenthee niet ontbreken. Ook staat er nog een blikje met heerlijke groene thee en kunnen de theeën van Maya Tea ook perfect in het voorjaar gedronken worden. Samen zorgen deze theeën ervoor dat het voorjaar weer voor genoeg geniet momentjes gaat zorgen.

Welke thee hebben jullie weer herontdekt nu met het mooie weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *