Feestdagen, Theecadeaus
Leave a comment

Decembercadeautjes voor de theeliefhebber

theecadeautjes

Nog een paar dagen en dan is het alweer december en dat betekent tijd voor cadeautjes! Misschien ga je gezellig met vrienden, collega’s of familie lootjes trekken voor Sinterklaas of maken jullie het extra gezellig met cadeautjes onder de kerstboom.

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar ze voor een ander verzinnen is nog een hele klus! Vandaag dan ook een overzichtje van leuke cadeautjes voor de theeliefhebber.

Thee cadeautjes voor de theeliefhebber

Vorig jaar deze tijd schreef ik ook al een artikel met daarin leuke ideeën voor thee cadeautjes. Deze kun je hier lezen.

Natuurlijk hoeft het niet altijd verpakte thee te zijn. Een bon voor een gezellige high tea speciaal voor je moeder of een vriendin is net zo leuk en lekker. Of je kunt zelf een high tea organiseren en al je vriendinnen met Sinterklaas of kerst een uitnodiging sturen. Genieten van thee is veel leuker met elkaar.

Denk ook eens aan gepersonaliseerde thee. Dit kan door losse thee in een leuk blikje met een kaartje te doen, maar je kunt ook speciaal voor die persoon een eigen thee samenstellen. Geef er een leuke naam aan die echt bij die persoon past en elke keer als diegene een lekker kopje thee zet komt Sinterklaas of kerst weer terug.

Als diegene zelf al een lijstje heeft of je weet dat deze persoon heel graag een bepaalde theepot wil is dit natuurlijk de perfecte kans om deze cadeau te geven. Om het af te maken doe je er een lekker zakje thee bij en vergeet niet een kaartje waarin je jezelf een keer op de thee uitnodigt. Een theepot alleen leegdrinken wordt namelijk wel erg veel thee.

thee cadeautje theepot taartbron

Thee, chocolade en fudge gaan ook altijd goed samen. Koop een leuke mok, lekkere thee en goede chocolade of fudge. Gegarandeerd succes.

Mocht je echt creabea bezig willen zijn dan kun je nog hartvormige theezakjes maken met daarin iemands lievelingsthee, een leuk theesetje haken, of een theeboeket samenstellen. Voor de fanatieke bakkers onder ons is een theepot taart ook een leuk en vooral lekker cadeautje.

Ik hoop dat ik jullie wat leuke ideetjes gegeven heb. Mocht je zelf nog meer leuke thee cadeautjes weten deel ze met ons door een reactie achter te laten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *