De favoriete thee van..
Leave a comment

De favoriete thee van… Claudia

De favoriete thee van claudia

Ik doe niets liever dan genieten van een kop thee om deze later met jullie te delen door het schrijven van een review. Omdat ik lang niet op de hoogte ben van alle theesoorten vraag ik jullie hulp. Hulp in de vorm van deel jullie favoriete thee met alle andere theeliefhebbers. 

Vandaag is het de beurt aan Claudia om haar favoriete thee met ons te delen. Ze mailde al een tijdje geleden en vertelde dat ze zo aan en liter thee op een dag komt. Vooral als er examens gemaakt moeten worden. Zelf is ze creatief aan de slag gegaan met het combineren van thee en daar is haar favoriete combinatie uit gekomen: een eigen Marokkaanse thee mix.

Hoe ben je tot deze thee combinatie gekomen?

Claudia heeft deze mix bedacht door een zakje Lipton Morocco met een zakje Zonnatura pepermunt te combineren. Tijdens het studeren had ze de thee op haar kamer al op, maar vond ergens in huis nog een zakje pepermunt thee. Daar heeft ze tijdens het studeren van genoten en later een verfrissende mix mee gemaakt.

“Ik heb heet water in een mok gedaan, vervolgens mee naar boven genomen (kan het water een beetje afkoelen) en een piramidezakje van de Lipton in het water gehangen. Toen het donker genoeg was heb ik het zakje eruit gehaald en het zakje pepermunt thee, wat al die tijd in de 1 liter pot zat, niet langer dan 30 seconden in die thee gedaan, gewoon omdat het kon en het toch maar één mok was. Het smaakte naar de Marokkaanse thee zoals die hoort te smaken, maar met een verfrissend gevoel in mijn mond. Puur genieten.”

favoriete thee van

Wanneer drink je deze thee het liefst?

Deze combinatie probeerde Claudia uit tijdens het studeren voor examens, maar heeft deze daarna niet nog een keer gemaakt. Ik zeg gewoon weer proberen! Je krijgt vanzelf door hoe je de voor jouw perfecte combinatie kunt krijgen waardoor je deze verfrissende kop thee zo gezet hebt.

Waar kunnen wij deze Lipton en Zonnatura thee kopen?

Voor deze combinatie hoef je geen webshops af te struinen of kleine winkeltjes in te gaan, want je vindt deze theeën gewoon in het schap van de supermarkt.

Combineren jullie ook wel eens verschillende theeën met elkaar? Zo ja, wat is jullie favoriete combinatie? Laat het achter bij de reacties!

Enthousiast geworden en wil je jouw favoriete thee met ons delen? Lees hier hoe je jouw favoriete thee in de spotlight kunt zetten.

 

0 Comments

  1. Pingback: Oproep: De favoriete thee van… | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *