Inspiratie
comment 1

All I really want to do is…

thee

Deze tekst kwam ik tegen op Pinterest en ik was geshockt hoe ik mij op dat moment voelde. Ik had meteen een gevoel van, Ja dit wil ik de rest van mijn leven doen.
Ik wil absoluut niet lui overkomen, maar heeft iedereen niet zo’n droom? Wat zou ik het heerlijk vinden om de wereld over te reizen, nieuwe culturen mee te maken en ervan te leren, geweldige/mooie/inspirerende/ontroerende boeken te lezen, overal de heerlijkste thee drinken en hier over schrijven. Als iemand de vacature hiervoor tegenkomt laat mij het dan alsjeblieft weten!

Hebben jullie ook zo’n droom waarvan je weet dat het bij een droom blijft, maar als je eraan denkt helemaal blij wordt?All I want is...

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *