Feestdagen, Theecadeaus
Leave a comment

6x thee voor onder de kerstboom

theecadeautjes

Nu Sinterklaas weer terug is in Spanje is het tijd om ons voor te bereiden op kerst. Naast uitgebreid bedenken wat voor lekkers je tijdens kerst op tafel zet is het vinden van cadeautjes onder de kerstboom ook iets om naar uit te kijken.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij nooit iets met kerst doen, behalve lekker eten, maar dat heeft mij er niet van weerhouden om op zoek te gaan naar de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Natuurlijk wel speciaal voor de theeliefhebber.

Magic Teamaker Chacult – 0,5L

Nadat ik deze teamaker voor het eerst gezien had bij Delicious Garden in Dronten ben ik fan. Het is een super handig mechanisme om thee te zetten met losse thee. De teamaker heeft een ingebouwd filter waardoor je de thee er zonder blaadjes uitschenkt. Dit schenken gaat ook nog eens op een geweldige manier, namelijk door de teamaker op je theekop te zetten. Door de druk van het water komt de thee onderuit de teamaker. I love it!

Magic Teamaker ChacultCredits: Teabar

Giftbox met theebloemen

Op verschillende websites zijn er leuke setjes te krijgen met verschillende theebloemen. Theebloemen zijn in Nederland nog niet zo heel bekend dus extra leuk om met kerst cadeau te geven. Ook kun je ervoor kiezen om een giftbox inclusief theepot te geven. Vooral een theepot met filter waar de theebloemen in kunnen is erg handig. Theezetten met theebloemen wordt zo een echte belevenis.

giftset theebleomenCredit: theebloemen.nl

Tbox met een persoonlijke boodschap

Op Tea4you zijn erg leuke Tboxen samen te stellen. Zo kun je kiezen uit verschillende thema’s en verschillende theeën. Deze losse thee komt dan in het zelfgekozen zakje met daarnaast een persoonlijke boodschap en 10 theefilters. Een leuk kleinigheidje maar toch met een persoonlijke touch.

Tbox tea4youCredits: Tea4you

Kerst theepakketje

Zowel bij Tea4you als bij Thee van de Markt zijn erg leuke kerstpakketjes verkrijgbaar. Bij Thee van de Markt kun je kiezen uit een kerst thee pakketje met bonbons en de keuze uit een klein theepotje of een theekop. Natuurlijk wel met een leuk kerst design. Tea4you heeft een pakketje samengesteld bestaande uit thee een thee ei en lekkere chocolaatjes.

kerstpakket thee van de marktCredits: Thee van de Markt

Teacup candles

Natuurlijk kan je ook zelf aan de slag en je eigen theepakketje samenstellen. Zo maak je heel eenvoudig zelf een teacup candle. Zoek een leuk kopje uit, bijvoorbeeld een mooi klassiek exemplaar en vul deze met een gesmolten kaars. Vergeet natuurlijk de lont niet. Instructies vind je hier of hier. Als je teacup candle klaar is kun je deze leuk in doorzichtig folie inpakken samen met o.a. wat thee, een thee ei, wat snoepjes etc.

teacup candleCredits: Cambria Cove

Blik met zelfgemaakt label

Helemaal speciaal is om zelf thee samen te stellen en deze in een mooi blik voor de gelukkige onder de kerstboom te zetten. Maak een mooi label of kaartje aan de bus vast met een wens of leuk berichtje.

theeblik met labelCredits: TespreZo

Wat zouden jullie als theeliefhebber het liefst onder de boom vinden?

0 Comments

  1. Pingback: Decembercadeautjes voor de theeliefhebber | LoveForTea

  2. Pingback: Cadeautip: Theeset | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *