Feestdagen
Leave a comment

6x thee op valentijnsdag

high tea

Over 2 dagen is het weer valentijnsdag. De dag dat je laat blijken hoeveel de ander voor je betekend. Heb jij vriendinnen, een moeder of een lieve buurvrouw die je graag wat leuks wilt geven? Ik heb pinterest afgestruind en heb zes leuke thee cadeautjes voor jullie op een rijtje gezet.

tea bag love

High tea
Valentijnsdag draait niet perse om het geven van een cadeautje. Het gaat om het laten zien dat je om de ander geeft. Het organiseren van een gezellige high tea met je vriendinnen of alleen met je moeder is een super lief gebaar.  Maak hapjes en schenk thee die de ander lekker vindt. Natuurijk kan je deze high tea nog wel een valentijns tintje geven door een van de volgende ideeën te gebruiken.

valentijns dag high tea

Valentijnsdag mok
Wil je de ander graag een speciale theemok geven? Dan is dit idee misschien wat voor jou. Koop een mooie witte mok en gebruik een watervaste pen om hiermee je boodschap te schrijven. Schrijf op wat je zo bewonderd aan de ander, wat die persoon zo speciaal maakt of decoreer de mok met hartjes, bloemetjes en ander figuurtjes. Natuurlijk staat er ook een voorbeeld van deze DIY theemok online.

gepersonaliseerde mok

Persoonlijke theezakjes
Verras iemand met een collectie van zijn of haar favoriete thee. Vervang de gebruikelijke kaartjes met een gepersonaliseerde. Schrijf op elk kaartje waarom je de ander lief hebt of waarom deze persoon zo speciaal voor jou is. Elke keer als deze thee gezet wordt zullen ze aan jou denken bij het zien van deze lieve kaartjes. Hoe je te werk gaat? Lees dan dit artikel waarin ik uitleg geef over DIY theezakjes.

valentijnsdag thee kaartjes

Foto theezakjes
Dit is een andere uitwerking van het idee hierboven. Alleen in plaats van tekst gebruik je hier foto’s. Zoek leuke foto’s van jullie samen, plekken waar jullie geweest zijn of die speciaal zijn voor de ander.

theezak kaartje met foto

Potje losse thee
Een ander leuk cadeautje voor echte theeliefhebbers is een potje losse thee met een persoonlijke boodschap. Ga opzoek naar een mooi potje dat goed luchtdicht kan worden afgesloten en vul deze met de anders favoriete losse thee. Hang er een lief kaartje aan en je hebt een leuk cadeautje om aan je vriendinnen te geven waar je gezellig elke dag na school een kop thee mee drinkt.

losse thee voor valentijnsdag

Hebben jullie nog andere leuke valentijnsdag ideeën voor de theeliefhebber?

Afbeeldingen: Pinterest

0 Comments

  1. Pingback: Valentijnsdag inspiratie | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *