30 days of tea
Leave a comment

30 days of tea overzicht

30 days of tea 2013

De 30 dagen zijn omgevlogen! Op 18 november ben ik begonnen met het vastleggen van dagelijkse theemoment en vandaag heb ik een overzicht voor jullie. Zo zijn in één keer al mijn geniet momentjes te zien.

Ik was tijdens deze 30 dagen een beetje bang dat er nogal veel van hetzelfde voorbij zou komen, maar nu ik dit overzicht zie vind ik het eigenlijk wel meevallen. Natuurlijk zijn het geen hoogstandjes qua fotografie, maar ik vind het erg leuk om zo al mijn theemomenten van afgelopen maand te bekijken. Het leuke is dat ik mij elk moment nog kan herinneren. Misschien komt het doordat ik er een foto van genomen heb, zo wordt het toch wat minder een standaard moment van de dag.

Voor iedereen die ook zit te denken aan zo’n 30 dagen project, doen! Het is super leuk om te doen en als je na de 30 dagen het overzicht bekijkt heb je echt iets speciaals wat jouw representeert.

Zijn jullie al bezig om jullie eigen 30 dagen project te beginnen?

30 days of tea overzicht

0 Comments

  1. Pingback: Top 10 thee artikelen van 2013 | Love for Tea

  2. Pingback: Tea Moments Februari 1 | LoveForTea

  3. Pingback: 30 days of tea is terug! | LoveForTea

  4. Pingback: Webshops voor theeliefhebbers | LoveForTea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *